بورس تهران

بدون هیچ نگرانی در بورس تهران خرید و فروش کنید

بورس تهران

بدون هیچ نگرانی در بورس تهران خرید و فروش کنید

این وبلاگ با هدف آشنایی عموم مردم با بازار سرمایه راه اندازی شده است. شما میتوانید سوالات خود در خصوص بازار بورس و سهام را همه روزه در بخش نظرات ثبت کنید و پاسخ آن را دریافت کنید.

لطفا پیشنهادات خود را به آدرس پست الکترونیکی زیر ارسال نمایید:
tehranbourse@yahoo.com
سه شنبه, ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۹، ۰۸:۲۹ ق.ظ

روند بازار بورس تهران سه شنبه مورخ 23 اردیبهشت 1399

شاخص کل بورس تهران پس از عبور از محدوده روانی 1 میلیون واحدی، اکنون با افزایش عرضه ها روبرو شده و کمی متعادل تر شده است! چیزی که این روزها به چشم میخورد، نوسانگیری حقوقی های بازار در سهام تحت مدیریت خود است! قبلا به اینگونه بود که حقوقی ها و سهامداران درصدی در یک نماد خاص، یا در مقام خریدار ظاهر میشدند و یا در مقام فروشنده! اما این روزها، ممکن است نمادی که تا دیروز میخریدند را در روز بعد، به فروش برسانند! به نظر میرسد این استراتژی جدید، با هماهنگی مدیران سازمان بورس و در جهت کنترل عرضه و تقاضا اجرایی شده باشد! اما چیزی که در این بین قابل درک نیست، برخی رفتارهای غلط مدیران سازمان بورس در تعادل بازار است! مثلا دیروز نماد خساپا که 15میلیارد صف خرید داشت، چرا باید با محدودیت قیمت 100 درصدی بازگشایی شود؟! چرا این محدودیت برداشته نشد که همان دیروز، عطش خرید بازار در این نماد فروکش کند؟ دیروز خیلی ها برای خرید این نماد، سهام خود را در منفی 5 فروختند! اما خیلی های دیگر، چون میدانستند که در صف خرید 15 میلیاردی، سهمی به آنها نمیرسد، دست به فروش نزدند. حال سوال اینجاست که همه ما میدانیم خساپا امروز را نیز با صف خرید میلیاردی آغاز میکند و این صف، چندین روز ادامه خواهد داشت و جاییکه عرضه ها در این نماد زیاد شود و فعالان بازار احساس کنند که حالا میتوانند خساپا بخرند، دوباره سایر سهام خود را به حراج میگذارند و دوباره شاهد عرضه های سنگین در بازار خواهیم بود! نکته جالبتر اینکه، احتمالا در بازگشایی نماد خودرو نیز شاهد همین موضوع خواهیم بود. ضمن اینکه ناظر بازار باید در خصوص معاملات روز گذشته خساپا پاسخگو باشد که چگونه قبل از مجاز کردن نماد، 14 میلیارد صف خرید را حذف کردند و آن 1 میلیارد صف خرید که حذف نشد، متعلق به چه کسانی است؟! از موارد بالا که بگذریم، اگر ناظر بازار اجازه دهد، حال کلی بازار خوب است! فقط امیدوارم این رفتارهای سلیقه ای متولیان بازار، هرچه زودتر تمام شود تا بازار هرچه زودتر بتواند روند طبیعی خود را پیدا کند. همانطور که دیروز نیز گفتم، تا زمانیکه همه نمادهای مهم بازار بازگشایی نشوند، بازار نمیتواند به درستی مسیر حرکت خود را پیدا کند. برای بازار امروز، انتظار یک بازار نوسانی را دارم. منفی های اول وقت بازار، میتواند فرصت های نوسانگیری خوبی را فراهم کند.  

موافقین ۵ مخالفین ۰ ۹۹/۰۲/۲۳
خانم منافی

نظرات (۱۰)

سلام صبح زیبای همگی بخیر وشادی🌹🌹

 سلام  

سرکار  خانم  منافی  

لطفا  نظرتان  را  درخصوص  شگویا  و  تملت  بفرمایید .بعد از  عرضه  اولیه  گرفتن  و  سود  ثانویه  خوبی داده اند . نگهداری  یا  سیو  سود  کنم  

پاسخ:
شگویا حد ضرر 1200
تملت حد ضرر 1120
در  این جو هیجانی که فعلا تصمیم برای فروش درست نیست
نگهداری با حد ضررهای گفته شده
البته این حد ضررها کنیکال هستند و بنیادی بررسی نکردم

با سلام استاد عزیز 

بنظرتون اوضاع بر میگرده به روال قبل یا حالا حالا منتظر عادی شدن خسارت باشیم 

پاسخ:
امروز در کانال توضیح دادم لطفا مطالعه کنید

سلام. همیشه برای من سوال بوده که این خودروسازها آیا بنیادی خوبی دارند که چنین اشتیاقی برای خرید سهامشان وجود دارد؟ اینها که دائم از ضرردهی و... دم می زنند.

پاسخ:
هیچ وقت بنیادی خوبی نداشته و ندارند
و به زور تجدید ارزیابی از شمول 141 خارج شدن ولی زیان هنوز به قوت خودش باقیه 
مسیله مهم در مورد این نمادها اینه که برند هستن و متاسفانه برای مردم آماتور شناخته شده!

سلام خانم منافی خسته نباشید حالا که بحث نمودار شاخص شد این دو سه هفته نماد های بزرگ رشد خوبی کردن اما مثلا در نماد کرمان خیلی ها نمودار تازه زده بودن موج 3 داره شروع میشه الان که چند روزه منفی است و از قرار  احتمالا با جو سهام بزرگ ممکنه بازم چند روز منفی بخوره نمودارش و سایر نمودارهای پورتفوی ما fail میشن؟ حد ضرر ها چی میشن !

پاسخ:
در شرایط هیجانی حد ضررها رو از قیمتی به زمانی تغییر میدیم
داستان سهم رو میدونی
یک افزایش سرمایه 100 درصدی از انباشته در دستور کار داره که به زودی باید اعلام بشه و یک افزایش سرمایه بزرگتر از تجدید ارزیابی!
به نظرت  سهمی با اینهمه پتانسیل رو باید حد ضرر روش فعال کرد؟!
ضمن اینکه حد ضرر هایی که من قرار میدم با توجه به پتانسیل های بنیادی سهم هست و هروقت اون پتانسیل های بنیادی از دست بره از نظر من حد ضرر شکسته میشه!
فعلا که بازار از هیجان لولک و بولک نمیدونه داره چی کار میکنه!

سلام

الان تقریبا تمام بازار، حتی خودرویی ها، یک دست قرمز پوش و صف فروش شدن.

به نظرتون، این قرمزی امروز عمدی نیست تا جلوی عطش خساپا رو بگیره؟ یا نتیجه عکس داره؟

پاسخ:
شک نکن که عمدیه! 

سلام.

اطلاعاتی که راجع به موج 3 و 4 و 5 در کانال گذاشتید می تونید به صورت شکلی هم روی نمودار نشون بدین و در کانال ارسال کنید

پاسخ:
به نظرم بهتره به عنوان تمرین روش کار کنی :)
البته که اگر توضیحات رو بدقت بخونید نوشتم که ابتدای موج 4 هستیم و این یعنی هنوز موج 5 شروع نشده!

میگم خانم منافی حرف عذاب کشیدن شد خب صورتهای مالی و بنیادی سهام یک طرف و بحث تحلیل جو بازار  و تابلو خوانی یک طرف من یک دوست صمیمی دارم قدیم ها سال 91 مثل من توی بورسه حتی اون موقع ها اونم میومد لایو ولی درست یا درست اعتقاد پیدا کرده پول هر جا رفت باید رفت اونجا حدود یک ماه قبل صادرات خرید الان نزدیک 100 درصد پورتفو سود کرده  دیروز هم فروختش ! الان من نگاه میکنم نه تنها پورتفوم  اخیرا سودی نکرده بعضی سهام هم چند روز است منفی خوردیم خب شما خودتون چند روز قبل فرمودید تحلیلگرهای قدیمی هنوز سنتی دارند فکر میکنند و قدرت نقدینگی رو نمیبینن شاید هم خیلیهاشون چند بار در این مسیر یکساله نقد شدن و دوباره مجبور به ورود و شاید آماتورها فعلا بیشتر هم در  این یکسال سود کرده باشند خب به نظر من وقتی پول آماتور به بازار ورود کرده ما باید زودتر به برند ها سوییچ میکردیم پول آماتور به تجارت و صادرات ورود میکنه نه به سهمهای وایرا و کفرآور هرچند در بلند مدت به گفته شما بازار به ارزش اونها پی میبره ولی من تا بیام مثلا 100 درصد سود کنم تازه میرسم به دوستم ! شرمنده هدف همفکری  بود درد دل, راستش من خودم دنبال اینم با رشد اخیر بتونم خونه بخرم من چند سال قبل اشتباه کردم سر موضوعی خونه رو فروختم و بخاطر رشد نتونستم دیگه بخرم همون موقع ها که حمیدرضا هم خونه خودشو فروخته بودالبته انشالله ایشون دوباره خریده باشن.

پاسخ:

این درسته که آماتورها در شرایط فعلی از قدیمی ها سود بیشتری میکنن! اون هم 1001 دلیل داره که یکی از اونا، آشنا نبودن اونا با ذات بی رحم بازار سرمایه هست! و به همین دلیل، بی پروا معامله میکنند و این استراتژی بی پروایی، همیشه جواب نمیده! به همین دلیل، سود اونا عموما تکرار پذیر نیست! اونایی که زرنگ هستند، بعد از کسب اولین سود، فرار میکنند و اصل و سود پول خودشون رو از بازار خارج میکنند یا شاید اصلش رو خارج کنند و با سودش در بازار میمونن که در نهایت جناب بازار، به اونا میفهمونه که ماندگاری در این بازار، کار هر کسی نیست! و سود سال اول، فقط یک اتفاق بوده!
اما ما قدیمی ها که فراز و نشیب بازار رو دیدیم و بازار بورس، خانه اول و آخر ما هست، باید با استراتژی پیش بریم که در نهایت بتونیم به کسب سود پایدار در بورس برسیم و اگه یکروز ورق بازی برگرده و سهامی که داریم، صاحب اول و آخرش خودمون باشیم، مجبور نشیم که دوباره از صفر شروع کنیم! حتما خودت تجربه این موضوع رو در سالهای قبل داری و میدونی که چطور میشه در بورس فقط با یک بدشانسی، همه سودها تبدیل به زیانهای سنگین بشه!
نمیدونم از چه زمانی با ما همراه هستی. ولی در بین همین دوستان، کسانی که از روز اول با ما همراه بودن و دقیقا مطابق استراتژی های بیان شده رفتار کردن، تونستن 50 میلیون تومان روز اول خودشون رو به 2 میلیارد تومان تبدیل کنن! البته که همیشه اینطوری نیست و همه ما قبول داریم که در یکسال گذشته، بازار خیلی خوبی داشتیم. ولی ما این بازدهی رو بدون استرس و فقط با تحلیل و پایبند بودن به استراتژی بدست آوردیم و تلاشمون اینه که بتونیم این روند رو ادامه بدیم! حالا زمانیکه بازار مثل پارسال باشه، با سودهای خیلی خوب و حتی زمانیکه بازار خیلی بد باشه، با حفظ سرمایه. تا اینکه دوباره یکروز بازار خوب بشه و مجددا کسب سود کنیم.
چون همونطور که گفتم، بازار بورس خانه اول و آخر ما هست.

به گزارش بورس نیوز، گزارش های منتشر شده بعضی شرکت‌های نیروگاهی، انتظارات سهامداران را برآورده نکرده و درآمد شرکت‌ها رشد چندانی نشان نمی‌دهد.

این در حالی است که قیمت سهم‌های نیروگاهی رشد چشمگیری داشته و این رشد قیمت، با رشد درآمد شرکت‌ها همخوانی ندارد؛ عده‌ای معتقدند سهم‌های این گروه حباب دارد.

علی بخشی رئیس هیات مدیره سندیکای صنعت برق در گفت‌وگو با بورس‌نیوز در خصوص وضعیت نیروگاه‌ها و دلیل عدم رشد درآمدی این صنعت مطابق انتظارات بیان کرد: قیمت سهم نیروگاه‌های بورسی، حبابی به نظر نمی‌رسد؛ برق تولیدی توسط نیروگاه‌ها کماکان با نرخی کمتر از نرخ واقعی از نیروگاه‌ها خریداری می‌شود و معتقدم اگر برق نیروگاه‌ها با قیمت واقعی از این صنعت خریداری شود، یا حداقل نیروگاه‌ها امکان فروش برق به صنایع انرژی بر را با قیمت واقعی داشته باشند (اتفاقی که صحبت آن مطرح شده) ؛ حجم درآمد نیروگاه ها به شکل قابل توجهی افزایش خواهد یافت. با این شرایط، نیروگاه ها پتانسیل رشد هم خواهند داشت.

وی افزود: افت درآمد (یا عدم رشد درآمد مطابق انتظارات) به دلایل متعددی رخ داده و کاهش حجم مصرف برق به سبب کاهش تولید یکی از دلایل افت درآمد نیروگاه ها بوده است.

این فعال صنعت برق در رابطه با افزایش نرخ برق نیروگاه ها گفت: امسال نرخ خرید برق از نیروگاه ها ۷ درصد افزایش داشته و تاثیر این افزایش نرخ احتمالا از تیرماه در صورت های مالی نیروگاه ها نمایان خواهد شد. البته افزایش نرخ ۷ درصدی به هیچ وجه کافی نیست و همچنان وزارت نیرو، صاحبان نیروگاه ها و تشکل های صنفی پیگیر اصلاح نرخ برق نیروگاه ها هستند. مقاومت های زیادی با افزایش نرخ برق نیروگاه ها وجود دارد، ولی امیدواریم در فاز اول، نرخ برق صنایع انرژی بر اصلاح شده و بعد هم به صورت پلکانی بتوان نرخ برق نیروگاه ها را به نرخ واقعی نزدیک کرد.

بورس نیوز متذکر می شود نرخ خرید برق از نیروگاه ها، با تعرفه برق مشترکین خانگی متفاوت بوده و افزایش نرخ برق نیروگاه ها، به معنای افزایش تعرفه برق مشترکین نیست. در این خصوص اینجا بیشتر بخوانید.

سلام یک فایل ژی دی اف داره توی کانالها دست به دست میشه از مصوبه وزیر و افزایش برق که گویا روی نیروگاهی اثر خوبی داره صحتش رو نمیدونم!